Vrei sa te Ajutam cu Rezervarea? Suna la:
021.315.22.56/ 0762.695.363
Serviciu disponibil: Luni - Vineri
01 iunie - 15 septembrie: 10:00 - 19:00
16 septembrie - 31 mai: 10:00 - 18:00

Tip sejur:

Destinatia:

Buget maxim:

(€)

»Polita de Asigurare si Licenta de Turism
»Vara 2019
·Charter Avion
·Charter Autocar
·Individual
»Oferte Seniori / Sociale
»City Break
»Iarna 2018 - 2019
·SKI Austria
·SKI Bulgaria
»Banchete Bulgaria Litoral 2018
»Vacanta cu Yachtul

»Litoral 2019
·1 Mai
·Rusalii
»Balneo
»Montan
»Delta Dunarii

»Disneyland

»Concerte
»Evenimente Sportive

»Croaziere

INFORMATII UTILE CROAZIERE

Locatie: Bucuresti
Tara: Romania

Tip sejur:

Pret: de la €/persoana

    

DETALII:

 

IMBARCAREA
Imbarcarea incepe la ora indicata pe biletul de croaziera si se incheie cu 1,30 ore inainte de ora stabilita pentru plecare, cu exceptia porturilor din America unde imbarcarea se termina cu doua ore inainte de ora programata pentru plecare.

La imbarcare, pasagerii trebuie sa procedeze astfel (in ordinea de mai jos):

A. Sa inmaneze bagajele echipei indicate, care apoi le va trimite direct in cabina pasagerului respectiv. Toate bagajele trebuie sa fie etichetate deja cu numele si prenumele pasagerului, numele navei, numarul cabinei, data si portul de pelcare.

B. Sa se adreseze biroului de inregistrare cu biletul de croaziera si pasaportul.

C. Dupa verificarea documentelor, pasagerii vor primi un Card de croaziera. Acesta este o cartela magnetica ce poate fi folosita la bord pentru plata excursiilor, a facturilor emise de la bar, spalatorie, pentru serviciile din cabina, coafor/frizerie, centru de infrumusetare, in magazinele duty-free, la fotograf si pentru taxa de servicii (singurul loc unde este permisa plata cash este casinou). Pentru a activa optiunile de cumparare cu cardul de proaziera, pasagerii trebuie fie sa isi inregistreze cardul de credit, fie sa depuna o suma in numerar (minim 250 euro/cabina)- la Biroul Contabilitate situat pe aceesi punte cu Receptia. Dupa epuizarea sumei depuse, cardul va fi blocat automat si va trebui realimentat. Daca veti aprecia ca veti cheltui de exemplu 700 euro/cabina pe toata perioada, puteti constitui de la inceput depozitul pe aceasta suma; in cazul in care nu veti cheltui integral suma depusa, in ultima zi va fi emisa factura storno si suma diferenta restituita. Nu recomandam garantarea depozitului cu cardul de credit pentru ca procedura de rabursare a sumelor neutilizate dureaza (oficial 30 de zile, in realitate au fost cazuri cand a durat si 3 luni). Va rugam deasemenea sa retineti ca eventualele rambursari se vor face in aceeasi modalitate in care a fost consituit depozitul initial- daca depozitul a fost constituit cash, rambursarea se face cash; daca s-a optat pentru garantarea cu cardul, rambursarea se face in contul de card.

 

CERINTE MEDICALE SI DE SANATATE
Pasagerul declara pe proprie raspundere ca poate calatori pe mare si cu avionul si ca starea si comportamentul sau nu vor afecta siguranta sau conforul navelor, aeronavei sau a pasagerilor. Orice pasager cu o afectiune care ii poate influenta capacitatea de a calatori trebuie sa prezinte un certificat medical inainte de rezervare. Femeile pana in 28 de saptamani trebuie sa prezinte un certificat medical care sa le confirme capacitatea de a calatori la bordul unei nave de croaziera pe durata acesteia si un itinerariu stabilit.

 

PROGRAMUL ZILNIC
In fiecare seara, veti primi in cabina un program detaliat pentru ziua urmatoare. Acesta contine informatii complete privind activitatile de la bord, iar activitatile organizate vor fi prezentate de personalul care se ocupa de acestea.

 

DIVERTISMENT PENTRU COPII
Programele pentru copii sunt tiparite zilnic si sunt disponibile in Centrul pentru copii.

Programele pentru copii sunt gratuite si sunt organizate in trei categorii de varsta diferite:

Mini Club, pentru copii de la 3 la 6 ani;

Junior Club, pentru copii de la 7 la 12 ani;

Clubul adolescentilor, pentru pasagerii cu varste intre 13 si 17 ani.

Daca parintii sunt in excursie la tarm, Clubul Mini va ramane deschis, pentru linistea parintilor. Daca parintii sunt la tarm sau ocupati cu alte activitati, persoanele care se ocupa de supravegherea copiilor ii vor duce la bufet si la restaurantul navei pentru mese (din meniul dedicat copiilor).

 

CARDUL PENTRU ADOLESCENTI
“Cardul pentru adolescenti” este un card preplatit destinat exclusiv oaspetilor nostri tineri. Copii si adolescentii sub 18 ani pot utiliza cardul pentru cumparaturi de orice fel; de asemenea pot folosi acest card pentru a intra in cabina.

Disponibile in versiunile de 30,00€ si 50,00€, aceste carduri usor de utilizat sunt o metoda comoda de a oferi senzatia de independenta asolescentilor. Pentru a cumpara cardul pentru adolescenti Teen Card, completati formularul primit la check-in  si inmanati-l receptionerului din foaier. Puteti cere formulare suplimentare de la Biroul de informatii.

Cardul va fi trimis direct in cabina dumneavoastra. Va rugam sa tineti cont de faptul sa sumele sin cardul Teen Card nu se ramburseaza, deci creditul ramas pe card la terminarea croazierei nu va fi rambursat.

 

TAXA DE SERVICII
In timpul croazierei, veti intalni membrii ai personalului pe nava care va ofera servicii excelente. Aceste servicii sunt efectuate de catre personalul si echipajul de la bord care muncesc din greu in spatele scenei pentru a ne asigura ca va bucurati de fiecare moment petrecut la bordul navei. Pentru confortul dumneavoastra, MSC Cruises va adauga automat o taxa pentru servicii hoteliere in contul dumneavoastra deschis la bordul navei, in functie de itinerariul ales si de numarul de zile in care va sunt oferite aceste servicii. Taxa pentru servicii hoteliere este folosita pentru a ne asigura ca mentinem cele mai inalte standarde de calitate a serviciilor oferite clientilor nostri. Sunele zilnice prezentate mai jos au fost calculate avand in vedere acest lucru si nu pot fi modificate.

 

 

Alte informatii utile:
Orele de masa sunt organizate in functie de locatia geografica si de itinerariul navel si sunt indicate in programul zilnic (care va fi adus in fiecare seara- pentru a doua zi- in cabina fiecarui turist).

Toata mancarea, bauturile si serviciile asociate care nu sunt incluse in tariful croazierei vor fi achitate la sfarsitul croazierei. Va fi adaugata o taxa de servicii de 15% care va fi prezentata detaliat in fiecare bon emis. De aceea nu este nevoie sa oferiti bacsisuri la bar si la restaurant.

Va recomandam rezervarea excursiilor optionale impreuna cu agentul dumneavoastra de turism. Excursii optionale rezervate la bordul navei, odata confirmate sunt nerambursabile

La bord, personalul MSC isi rezerva dreptul de a scoate orice bauturi din bagajele pasagerului, acestea fiind returnate cu o seara inainte de debarcare. Este interzis pasagerilor sa aduca la bord alimente neambalate.

Magazinele de la bordul navei (pentru ca functioneaza in regim de “tax free”) sunt deschise numai cand vasul este in larg

Sezlongurile sunt disponibile gratuit. Oaspetii sunt rugati sa nu ocupe scaunele de pe punte si sezlongurile cu obiecte personale daca lipsesc (mai mult de 30 de minute). Prosoapele de baie din zona piscinelor trebuiesc returnate dupa utilizare (cele nereturnate vor fi facturate in conturile deschise la bordul navei de catre oaspeti)

Internet WI-FI: accesul se realizeaza pe baza unui cod (trebuie solicitat la Receptie) si are un tarif de: 10 euro/30 minute, 18 euro/60 minute;

 

DEBARCAREA
Procedura de debarcare va fi descrisa in programul primit in cabina in seara dinaintea debarcarii si cuprinde: fiecare pasager va debarca dupa codul de culoare indicat in program (si primit in cabina), bagajele vor trebui pregatite si lasate langa usa cabinei in noaptea dinaintea debarcarii pana in ora 2:00 (vor fi preluate de stewarzi si lasate in terminalul de bagaje de unde le vom prelua a doua zi dimineata), cardul si minibarul vor fi blocate la ora 24:00.